Onderhoud en herstelling van alle voertuigen, motorhomes en caravans
Meer dan 20 jaar ervaring

Klimaatregeling / airco units (intern of extern)

Behalve de temperatuur, speelt de luchtvochtigheid ook een belangrijke rol of de temperatuur goed aanvoelt of niet.
Bij lage luchtvochtigheid kunnen we hogere temperaturen verdragen door te transpireren. Wanneer de luchtvochtigheid hoog is, kan je minder transpireren en zal je dus de warmte meer voelen.

Door dit te weten, zie je ook hoe belangrijk een airconditioner kan zijn en wat hij kan doen. Het is niet voldoende om te koelen, maar er het is ook noodzakelijk om de luchtvochtigheid te verminderen en zo een comfortabel klimaat te bekomen.

ONDER-DE-BANK AIRCO'S

Flexibele indeling
Naast de beproefde HB 2500 onder-de-bank airco bieden wij vanaf nu ook een variant voor kleinere campers en caravans aan. Bij dit type airco wordt de luchtstroom via drie uitlaatopeningen gelijkmatig verdeeld, welke geheel naar wens in het voertuig gepositioneerd kunnen worden. Ander voordeel van de onderde- bank airco is de dakbelasting - buitenafmetingen en het zwaartepunt van uw camper of caravan blijven behouden.​

AIRCO DAKUNITS

Centrale klimaatzone, snel gemonteerd
Dakairco's zijn in de eerste plaats plaatsbesparend te monteren. Daarnaast werken ze zeer efficiënt naar het voorbeeld van de natuur. Opstijgende, warme lucht wordt aangezogen en afgekoeld, terwijl de gekoelde lucht op natuurlijke wijze omlaag stroomt. Dakairco's zijn zo ontworpen dat ze zonder problemen een bestaand standaard dakluik (40 x 40 cm) kunnen vervangen.

AIRCO MET DAKRAAM

De innovatie
Voor deze wereldwijde innovatieve airco's hoeft geen dakraam te wijken – integendeel. Bij deze modellen is het dakraam in de aircobehuizing geïntegreerd. Resultaat: aangename temperaturen aan boord van caravan of camper en natuurlijk licht van boven.